Støttemur og kampestensmur ved niveauforskelle

Hvis du har flere niveauer på din grund, kan det være en pæn løsning at udnytte dette ved at etablere en mur enten i natursten, såsom kampesten, eller en mere moderne løsning med en støbt kantblok.

Lige meget om det bare er en lille niveauforskel, eller om vi snakker om en forskel på flere meter, så kan Holm's have og anlæg altid finde en løsning, så haven bliver plan og brugbar.

Jeg kan tilbyde opbygning af støttemur og kampestensmur for både privatpersoner og erhverv i blandt andet Haslev, Køge og på hele Stevns, og jeg kører også gerne ud til kunder mange andre steder på Sjælland.

Hvad koster en støttemur?

Mine priser på opbygning af en støttemur afhænger blandt andet af, hvor lang og høj støttemuren skal være, og hvilke materialer den skal være opbygget af. Der er flere forskellige løsninger, og jeg hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til lige netop din have.​​

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring støttemur-opbygning, eller hvis du har en konkret opgave, som du ønsker at få udarbejdet en billig pris på.

I så fald kommer jeg gerne ud forbi dig til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og behov, og jeg eventuelt kan komme med mine forslag og ideer til valg af materialer og specifikke løsninger.

Når jeg kender til opgavens omfang og dine ønsker til materialer, udarbejder jeg et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din nye støttemur kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 27 89 86 65, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor jeg kan komme ud forbi din adresse. Alternativt kan du også skrive til min e-mail holmshave@gmail.com, eller du kan udfylde kontaktformularen her på denne side. Så vender jeg tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.