Flisebelægning af terrasser, fortove og andre udendørsarealer

Drømmer du om en ny terrasse, eller trænger der til at blive lavet en ny flisebelægning i indkørslen? Så kan jeg hjælpe dig. Hos Holm's have og anlæg tilbyder jeg mange forskellige former for brolægning, herunder bl.a. belægning af:​

  • ​Terrasser
  • Fortove
  • Indgangspartier
  • Havegange
  • Andre udendørsarealer​

​Jeg har løst mange forskellige belægningsopgaver, og jeg har mange års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning. Jeg løser blandt andet opgaver for private og erhverv på Stevns, i Køge og Haslev samt på det meste af det øvrige Sjælland.

Korrekt lægning af fliser for boligselskaber

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. I kan fx minimere risikoen for faldulykker med korrekt lægning af fliser og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved I undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Inden hver flisebelægning vurderer jeg underlaget og afvandingsforhold, så belægningen ikke samler vand. Dermed kan I minimere omkostninger til vedligeholdelse, så I fremover kan bruge pengene på andre ting.

Hvad koster brolægning?

Mine priser på brolægning afhænger bl.a. af, hvilken type flisearbejde der skal udføres, og om du har nogle særlige ønsker til sten eller fliser samt mønster i belægningen.

Jeg tilbyder dog altid en billig pris på mit belægningsarbejde, og når jeg har udarbejdet et uforpligtende tilbud på opgaven, kan du forvente, at der ikke kommer nogen ekstraregninger på det udførte arbejde, da jeg altid overholder den aftalte pris.

​Kontakt mig og hør mere om mulighederne for en flisebelægning

Der er uanede muligheder, når det kommer til lægning af fliser, og du er derfor meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre i forhold til din konkrete opgave.

Skal du have lagt en ny indkørsel, en ny havegang eller noget helt tredje af en erfaren brolægger, skal du endelig bare ringe til mig på telefon 27 89 86 65 eller skrive til min e-mail holmshave@gmail.com

Du kan også udfylde min kontaktformular her på siden, hvorefter jeg vil ringe dig op hurtigst muligt.​

Firma

Holm's have og anlæg

​CVR: 38512161

Kontakt

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com