Brolægger til flisebelægning af udearealer

Drømmer du om en ny terrasse, eller trænger der til at blive lavet en ny flisebelægning i din indkørsel? Så kan jeg hjælpe dig. 

Hos Holm's have og anlæg tilbyder jeg mange forskellige former for brolægning, herunder lægning af fliser og andre sten på:

  • ​Terrasser
  • Fortove
  • Indgangspartier
  • Havegange
  • Andre udendørsarealer​

Jeg har løst mange forskellige opgaver med brolægning som f.eks. ådhusbelægning, og jeg har mange års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning. Jeg løser som brolægger blandt andet opgaver for private og erhverv på Stevns samt i og omkring Køge og Haslev.​

Korrekt lægning af fliser for boligselskaber

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. I kan f.eks. minimere risikoen for faldulykker med korrekt lægning af fliser og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved I undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Inden hver flisebelægning vurderer jeg underlaget og afvandingsforhold, så belægningen ikke samler vand. Dermed kan I minimere omkostninger til vedligeholdelse, så I fremover kan bruge pengene på andre ting.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Hvad koster brolægning?

Mine priser på brolægning afhænger bl.a. af, hvilken type flisearbejde der skal udføres, og om du har nogle særlige ønsker til sten eller et mønster i din flisebelægning.

Jeg tilbyder dog altid en billig pris på mit arbejde som brolægger, og når jeg har udarbejdet et uforpligtende tilbud på opgaven, kan du forvente, at der ikke kommer nogen ekstraregninger på det udførte arbejde, da jeg altid overholder den aftalte pris.

Kontakt mig og hør mere om mulighederne for flisebelægning

Der er uanede muligheder, når det kommer til lægning af fliser, og du er derfor meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre i forhold til din konkrete opgave.

Skal du have lagt en ny indkørsel, en ny havegang eller noget helt tredje af en erfaren brolægger, skal du endelig bare ringe til mig på telefon 27 89 86 65 eller skrive til min e-mail holmshave@gmail.com.​

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.