Anlægning af have, som du drømmer om

Alle haver er forskellige: Din have kan være stor eller lille, den kan være dekorativt designet eller vild og naturlig – det er helt op til dig. 

Det vigtigste er, at din have opfylder dine behov og drømme, og at haven bliver et sted for dig, hvor du kan finde ro, slappe af og nyde naturen.

Holm's have og anlæg tilbyder anlægning af have til attraktive priser ud fra dine ønsker i blandt andet Køge, Haslev og på Stevns, men jeg udfører også forskellige former for anlægsarbejde for kunder mange andre steder på Sjælland. ​Jeg er uddannet anlægsgartner, og jeg har mange års erfaring inden for anlæg af have. Du kan dermed være sikker på, at du får en løsning, som er udført anlægsmæssigt korrekt.

Jeg gør din have til noget helt specielt

Når jeg udfører anlægning af have eller rådgiver om anlægsarbejde, tager jeg udgangspunkt i de eksisterende beplantninger, grundens beliggenhed og de omkringliggende bygninger samt dine ønsker og behov. 

Jeg udnytter de kvaliteter, der kendetegner din have og bruger dem som udgangspunkt for at skabe kreative løsninger, der gør din have til noget helt specielt.

Jeg kommer gerne hjem til din adresse og går en tur med dig i din have, hvor vi taler om dine ideer og ønsker til anlæg af have, og jeg kan komme med mine ideer og forslag, hvis det ønskes.​​

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Få et uforpligtende tilbud på anlægning af have

Drømmer du om en have, som er rar at opholde sig i, og som ikke kræver, at du bruger utallige timer på at luge og vedligeholde den? Eller drømmer du om en flot prydhave, der er smuk og indbydende hele året rundt?

Uanset hvad du har af ønsker til din nye have, kan jeg som anlægsgartner give dig et uforpligtende tilbud med en billig pris, når vi sammen har gennemgået haven og dine ønsker.​

Du skal bare ringe til mig for en nærmere aftale på telefon 27 89 86 65 eller skrive til min e-mail holmshave@gmail.com. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen nederst her på siden. 

Så ringer jeg dig op hurtigst muligt og giver dig et tilbud på anlægning af have.​

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.