Lægning af træterrasse med mange forskellige muligheder

Drømmer du om at få lagt en ny træterrasse, hvor du kan sidde om morgenen og nyde fuglesang, eller hvor du kan invitere hele din familie til grillaften?

Hos Holm's have og anlæg kan du få opført en flot terrasse i træ. Jeg tilbyder lægning af træterrasse til konkurrencedygtige priser for private såvel som erhverv i områderne omkring Stevns, Haslev og Køge, men jeg kører også gerne ud til kunder mange andre steder på Sjælland.

Få bygget en ny træterrasse efter dine ønsker og behov

Jeg bygger din nye træterrasse på baggrund af dine ønsker, og jeg kommer gerne med professionel rådgivning om materialer, indretning og opbygning af træterrasse. ​

Skal det for eksempel være en terrasse i en bestemt træsort med frodig bevoksning, som er let at holde, eller skal det være en hævet terrasse på pæle med bord og bænke i samme træmaterialer? Byg en træterrasse, der passer lige til dine behov og din stil.

​Hvis det er småt med pladsen, kan en blomstertrappe med plads til planter og urter i potter være det, der skaber en hyggelig og stemningsfuld terrasse.

Mulighederne er mange, når det kommer til lægning af træterrasse, og min erfaring gør, at jeg også finder den helt rigtige løsning til dig.​​

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Hvad koster en træterrasse?

Der er rigtig mange forskellige faktorer, der spiller ind, når prisen på en ny træterrasse skal beregnes, og her kan bl.a. nævnes: 

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Om terrassen skal være hævet eller ej​
  • Hvilken træsort terrassen skal bygges i
  • Om der skal bygges specielle løsninger​

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på lægning af træterrasse

​Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet en konkret, billig pris på din nye terrasse. Jeg kommer gerne ud på et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan drøfte dine ønsker og behov, krav til budget, valg af materiale og mulige løsninger, og på baggrund heraf udarbejder jeg efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig.

Ring og hør mere om opbygning af træterrasse på telefon 27 89 86 65 eller skriv til min e-mail holmshave@gmail.com.​

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.