Opsætning af hegn efter jeres ønsker

Hvis du og naboen er blevet enige om at skifte det gamle hegn ud og opsætte et nyt, så kan I med fordel lade mig komme og hjælpe jer. Holm's have og anlæg tager gerne det gamle hegn ned og sætter et nyt op efter jeres ønsker og behov.

Jeg tilbyder både opsætning af hegn for private kunder og erhvervskunder på Stevns, i Haslev og Køge samt mange andre steder på Sjælland. Skal jeg også komme forbi jer?

Vælg mellem mange forskellige typer hegn til haven

Jeg kan opsætte lige præcis det hegn til haven, I ønsker. Hvad enten det er et plankeværk med brædder, eller I måske er til det mere naturlige look med granrafter med bark, eller høvlede rafter i h-stolper, så skal I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte mig. ​

​​Hvis det er hækken, der er blevet gammel og tynd og trænger til en udskiftning, så klarer jeg også dette. I et godt samarbejde med min leverandør kan nærmest alle planter skaffes, så I kan få lige netop den løsning, I er blevet enige om.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Hvad koster et hegn?

Mine priser på opsætning af hegn til haven afhænger blandt andet af, om I selv har købt hegnet, og blot har brug for hjælp til opsætningen, eller om jeg både skal stå for indkøb og opsætning af havehegn. 

Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor mange meter hegn der skal bruges, og om I ønsker et hegn med brædder i træ, et raftehegn eller noget helt tredje.

Kontakt mig for professionel opsætning af hegn

​Har I brug for rådgivning omkring valg af hegn til haven, eller kunne I tænke jer at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde i forbindelse med opsætning af hegn, er I meget velkomne til at kontakte mig.

Har I en konkret opgave, kommer jeg gerne ud til en uforpligtende besigtigelse og snak om opgaven, hvorefter jeg udarbejder et uforpligtende tilbud til jer, hvad enten I ønsker opsætning af plankeværk, raftehegn, havehegn i træ eller der måske bare skal plantes en ny hæk.

Jeg kan kontaktes på telefon 27 89 86 65 eller e-mail holmshave@gmail.com.

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.