Opsætning af hegn efter jeres ønsker

Hvis du og naboen er blevet enige om at skifte det gamle hegn ud og opsætte et nyt, så kan I med fordel lade mig komme og hjælpe jer. Holm's have og anlæg tager gerne det gamle hegn ned og sætter et nyt op efter jeres ønsker og behov.

Jeg tilbyder både opsætning af hegn for private kunder og erhvervskunder på Stevns, i Haslev og Køge samt mange andre steder på Sjælland. Skal jeg også komme forbi jer?

Vælg mellem mange forskellige typer hegn

Jeg kan opsætte lige præcis det hegn, I ønsker. Hvad enten det er et plankeværk med brædder, eller I måske er til det mere naturlige look med granrafter med bark, eller høvlede rafter i h-stolper, så skal I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte mig. ​

​​Hvis det er hækken, der er blevet gammel og tynd og trænger til en udskiftning, så klarer jeg også dette. I et godt samarbejde med min leverandør kan nærmest alle planter skaffes, så I kan få lige netop den løsning, I er blevet enige om.​

Hvad koster et hegn?

Mine priser på opsætning af hegn i haven afhænger blandt andet af, om I selv har købt hegnet, og blot har brug for hjælp til opsætningen, eller om jeg både skal stå for indkøb og opsætning af havehegn. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor mange meter hegn der skal bruges, og om I ønsker et hegn med brædder i træ, et raftehegn eller noget helt tredje.

Kontakt mig for professionel opsætning af hegn

Har I brug for rådgivning omkring valg af hegn, eller kunne I tænke jer at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde i forbindelse med opsætning af hegn, er I meget velkomne til at kontakte mig. 

Har I en konkret opgave, kommer jeg gerne ud til en uforpligtende besigtigelse og snak om opgaven, hvorefter jeg udarbejder et uforpligtende tilbud til jer, hvad enten I ønsker opsætning af plankeværk, raftehegn, eller der måske bare skal plantes en ny hæk.

Jeg kan kontaktes på telefon 27 89 86 65, e-mail holmshave@gmail.com eller via min kontaktformular her på denne side.​

Firma

Holm's have og anlæg

​CVR: 38512161

Kontakt

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com