Jeg tilbyder hækklipning, lægning af rullegræs og anden haveservice

Anlægning af have tilpasset dig

Har du brug for professionel lægning af rullegræs? Eller måske du ønsker vedligeholdelse af din have hele året rundt? Så er du kommet til det rette sted.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med hækklipning, græsslåning og andre former for haveservice, og jeg arbejder som havemand for både privatpersoner, virksomheder og boligforeninger i Haslev, Køge, på Stevns og flere andre steder på Sjælland. Hvis du ønsker anlægning af have, så anlægger jeg også haver fra bunden med lægning af rullegræs og andet belægningsarbejde.

Serviceaftale på regelmæssig haveservice

Jeg tilbyder en serviceaftale om vedligeholdelse og pleje af din have eller dine grønne områder. Det er løsningen for dig, som bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men som ikke har tiden eller lysten til at udføre havearbejde selv.

Med en fast aftale sikrer du dig, at haven altid fremstår smuk og indbydende. En aftale omkring haveservice kan for eksempel bestå af:

  • Græsslåning
  • Beskæring
  • Kultivering
  • Gødskning​
  • Snerydning
  • Fjernelse af løvfald
  • Hækklipning
  • Andre haveopgaver der skal løses i årets løb​

Udover at lave vedligeholdende arbejde, kan jeg også stå for anlægning af have, hvis du ønsker en komplet ny løsning. Her står jeg bl.a. for lægning af rullegræs og andet belægningsarbejde. Med anlægning af have får du et udeareal, du selv har være med til at arrangere, så det er skræddersyet til at dække dine behov.

Jeg løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger, i parker og firmahaver. Kort sagt tager jeg mig godt af alle grønne områder.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Få et tilbud på hækklipning, lægning af rullegræs eller andet havearbejde

​Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en fast serviceaftale omkring regelmæssig haveservice, eller hvis du har en enkeltstående opgave, du har brug for professionel hjælp til.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 27 89 86 65, men du kan også skrive til min e-mail holmshave@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.