Pynt din terrasse med rådhusbelægning​

Jeg tilbyder det populære flisemønster

Skal du have lagt nye fliser på din terrasse eller i din indkørsel, og kunne du tænke dig at få lagt dem i et moderne mønster, der passer til både klassiske huse og nybyggerier? Jeg kan ved Holm's have og anlæg tilbyde rådhusbelægning, når jeg belægger din indkørsel, terrasse eller havesti.

Skal du have ny flisebelægning i eller omkring Haslev og Køge eller på Stevns, så kan jeg tilbyde at komme hjem til dig og lægge en smuk rådhusbelægning. Jeg tager opgaver for både private husejere, virksomheder, boligudlejere og det kommunale, og jeg kan således flisebelægge alle former for have-, park- og gårdområder.​

Rådhusbelægning tilpasset din stil

Den klassiske rådhusbelægning består en eller flere fliser, der omkranses af chaussesten i et flot kvadratisk mønster. Belægningen er utroligt populær, da den er lidt mere spændende at kigge på, end et flisebelagt område, der er helt ensartet.

Selvom rådhusbelægning er et klassisk mønster, så kan jeg tilbyde flere forskellige variationer af mønstret til dig. Du kan eksempelvis vælge mellem forskellige flisetyper og -farver, så du får et resultat, der passer ind i omgivelserne og til din personlige stil. På den måde kan jeg sørge for, at du får en helt unik flisebelægning, der ikke findes andre steder.

Som erfaren brolægger sørger jeg naturligvis også for et godt og solidt fundament til flisebelægningen, så du får en langtidsholdbar løsning, der kan modstå regn, vind og andet voldsomt vejr.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Ring og hør mere mine flisemønstre​

Hvis du ønsker at få lagt en rådhusbelægning hjemme ved dig, eller hvis du vil høre om, hvilke forskellige flisemønstre jeg kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte mig.​

Jeg kommer gerne ud og tager et kig på din opgave, så jeg kan komme med en konkret pris til dig.

Så kan jeg også se området, der skal belægges, og jeg kan rådgive dig om, hvilke fliser og hvilket mønster vil passe godt ind.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 27 89 86 65 eller skrive på holmshave@gmail.com.​

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.