Få en flot ny indkørsel​

Jeg lægger smukke og holdbare indkørsler​

Kunne du tænke dig at få lagt en ny indkørsel, hvor der er plads til biler, opbevaring og måske endda ophold og leg? 

Ved Holm's have og anlæg brolægger jeg indkørsler, der er tilpasset dine behov. Du fortæller blot, hvad du har brug for i din nye indkørsel, og så finder vi sammen frem til den bedste løsning til dig.

Hvis du bor i eller omkring Køge og Haslev eller på Stevns, så kommer jeg gerne forbi og står for belægning af indkørsel hjemme ved dig. 

Du kan også selv få lov til at vælge hvilke fliser eller sten til indkørsel, du vil have, så du får en løsning der passer til dit hus og din have. Jeg har stor erfaring med belægningsarbejde, og jeg sørger derfor for, at din nye indkørsel lægges kompetent, så du får et langtidsholdbart og flot resultat.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Ny indkørsel tilpasset dine behov

En indkørsel kan have flere funktioner end bare at være indgangen til dit hjem. Afhængigt af hvad du ønsker, kan jeg anlægge en indkørsel, hvor der er plads til flere biler og cykler, der kan anlægges et mindre opholdsareal med plads til lidt havemøbler, og den kan belægges med sten, der er sikre og behagelige for børn at lege på.

Men en ny indkørsel bidrager du samtidig til dit hus’ samlede udtryk og udseende, da indkørslen altid er det første dine gæster og forbipasserende får øje på. Jeg sørger derfor for at lave smukke indkørsler, der passer ind i de øvrige omgivelser.

Ring eller skriv til mig for en pris

Hvis du ønsker at høre om mine priser på at lave en ny indkørsel, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig. Prisen afhænger nemlig af opgavens omfang, og hvilke fliser eller sten du vil have belagt indkørslen med. Jeg udformer gerne et skræddersyet tilbud til dig, så du nemt og overkommeligt kan få anlagt en ny indkørsel hjemme ved dig.

Du kan altid ringe til mig på telefon 27 89 86 65 eller skrive til min e-mail holmshave@gmail.com

Holm's have og anlæg

Skørpingevej 66, 4673 Rødvig Stevns

Klik her for rutevejledning

CVR: 38512161

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 89 86 65

E-mail: holmshave@gmail.com

Indhent et tilbud.